Meer resultaten voor belastingaangifte doen via internet

belastingaangifte doen via internet
Wanneer belastingaangifte doen?
Je krijgt overigens wel eerst nog drie keer een herinneringsbrief met een nieuwe termijn waarbinnen je de belastingaangifte moet doen. Lees ook: Drie belangrijke wijzigingen in je belastingaangifte over 2017. Ben je te laat? Dan krijg je een boete van 369. Ben je nét te laat, dan kan de Belastingdienst de boete verlagen tot 52. Doe je helemaal geen belastingaangifte, dan doet de Belastingdienst dat voor je op basis van een schatting. De boete van 369 wordt in dat geval niet meer verlaagd. Belastingaangifte expres of stelselmatig te laat. Komt de Belastingdienst erachter dat je opzettelijk geen of een verkeerde belastingaangifte doet, dan kan de boete oplopen tot 150% van de verzwegen belasting die je had moeten betalen. Doe je stelselmatig geen of te laat belastingaangifte, dan verhoogt de Belastingdienst de boete steeds. Uiteindelijk kan die oplopen tot 5.278. Uitstel belastingaangifte vragen. Uitstel belastingaangifte aanvragen is mogelijk. Tot 1 april kun je via internet of de BelastingTelefoon uitstel aanvragen tot 1 september.
Aangifte inkomstenbelasting doen via Mijn Belastingdienst.
Doe dan uw aangifte inkomstenbelasting via Inloggen ondernemers. U kunt tot 5 jaar na afloop van een jaar aangifte inkomstenbelasting doen. U kunt u aangifte inkomstenbelasting ook laten invullen door een fiscaal dienstverlener. Over de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst.
Belastingaangifte doen over 2017 Tips en info Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wil je volgend jaar minder belasting betalen, dan kun je alvast lezen of je daar nu al iets aan kunt doen. Gedurende het jaar kun je meer doen om te besparen dan op het moment van invullen van de belastingaangifte zelf.
Digitaal belastingaangifte doen SeniorWeb.
Klik hieronder op Aangifte doen via Mijn Belastingdienst als u aangifte wilt doen via de internetpagina Mijn Belastingdienst. Let op: wij geven geen belastingadvies, maar omschrijven alleen de stappen om de aangifte via internet te doen. Wilt u weten wat u bij de hand moet houden voordat u de aangifte doet, ga dan naar Online aangifte doen in 4 stappen. Dit is een pagina van de Belastingdienst. Klik op Voorbereiden. Wilt u informatie over gewijzigde belastingregels, dan kunt u daar meer over lezen bij de Belastingdienst. Aangifte doen via de app. Mensen die verwachten dat de vooraf ingevulde gegevens volledig en correct zijn, kunnen de app Aangifte 2017 van de Belastingdienst gebruiken voor het doen van de belastingaangifte.
Belastingaangifte: hoe doet u dat online? SeniorWeb.
Let op: wij geven geen belastingadvies, maar omschrijven alleen de stappen om de aangifte via internet te doen. Niet digitaal vaardig? Wij loodsen u in deze Wegwijzer door alle stappen die nodig zijn voor het digitaal doen van uw belastingaangifte.
Belastingaangifte doen Wijzer in geldzaken.
Of je je belastingaangifte nu helemaal zelf doet, of dat je je laat helpen door een adviseur. Ga er even goed voor zitten. Hier vind je links naar uitleg, tips en hulpmiddelen. Op welke kortingen of regelingen heb je recht en hoe zorg je ervoor dat je ze krijgt? Wel of geen aangifte doen? De meeste mensen ontvangen in februari een brief van de Belastingdienst met daarin het verzoek om voor 1 mei aangifte te doen. Krijg je geen brief, maar denk je dat je belasting moet betalen of geld terugkrijgt? Vraag dan zelf om een formulier. Aanvragen en doen van aangifte Bekijk wanneer je wel of geen aangifte moet doen. Via internet, of toch op papier?
Online belastingaangifte doen? De bieb helpt je op weg! Beuningen.
Dit gaat via de online omgeving van de Belastingdienst. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen en heb je hier hulp bij nodig? Bibliotheken bieden gratis informatiebijeenkomsten om bij de Belastingdienst online je weg te vinden. In de bibliotheken in Malden, Beuningen, Elst, Bemmel, Beek-Ubbergen en Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen zijn in maart gratis informatiebijeenkomsten om kennis te maken met de online omgeving voor belastingaangifte.
Online aangifte doen in 4 stappen.
Online aangifte doen in 4 stappen. Online aangifte doen in 4 stappen. De belastingaangifte invullen lijkt moeilijker dan het is. Uit onderzoek achteraf blijkt het veel mensen mee te vallen. Met deze 4 stappen ziet u hoe u aangifte doet over 2017.
Belastingaangifte 2017.
Alles over de aangifte inkomstenbelasting. Aangifte doen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op mijn Belastingdienst. Aangifte doen in 4 stappen. In 4 stappen aangifte 2017 doen. Lastige onderwerpen in de aangifte? Zo gaat u niet de fout in. App Aangifte 2017.

Contacteer ons