Meer resultaten voor belasting berekenen auto

belasting berekenen auto
Wegenbelasting 2018 berekenen.
Berekenen van uw motorrijtuigenbelasting gaat heel makkelijk. Selecteer bovenaan uw motorvoertuig soort en u de berekening start. Op deze volgende pagina krijgt u tevens meer informatie over uw specifieke motorvoertuig met betrekking tot deze belasting. Meer wegenbelasting informatie. Vrijgesteld van wegenbelasting. Welke voertuigen hoeven geen motorrijtuigenbelasting te betalen: Voertuigen met een elektromotor, geleverd door accu of brandstofcel Aanhangwagens 750 kg Caravans wegen en landbouwmachines Schorsen. Wanneer u een auto op uw naam heeft staan maar er niet mee rijdt is het verstandig en goedkoper om de auto tijdelijk te schorsen.
invoerrechten auto
Wegenbelasting Berekenen tarief 2018.
Wil je de wegenbelasting berekenen voor een hybride auto? Trek dan 125kg af van het ledig gewicht, dit is een korting die je krijgt vanwege het gewicht van de accu's. Vanaf 2014 zijn alleen oltimers ouder dan 40 jaar altijd wegenbelastingvrij.
decis tegen spinnen
Wegenbelasting berekenen 2018 op kenteken.
Je kunt eenvoudig de hoogte van je wegenbelasting berekenen met hulp van de website van het RDW. De wegenbelasting of motorrijtuigenbelasting is een houderschapsbelasting van een auto. Deze belasting is in 1926 ingevoerd om het wegennet in Nederland te onderhouden.
VPN
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
Motor belasting berekenen. U heeft een auto op naam staan maar daar wordt weinig tot geen gebruik van gemaakt of besluit u om helemaal niet meer gebruik te maken van het voertuig? Dan kunt u het voertuig schorsen. Schorsen duurt maximaal 1 jaar.
particulier auto kopen
Wegenbelasting auto berekenen.
Wegenbelasting voor personenautos. In onze rekenmodule kunt u zien wat u voor een auto moet betalen aan wegenbelasting. Deze belasting kunt u per kwartaal of jaar betalen en de hoogte van het bedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren staan hieronder nader toegelicht.

Contacteer ons