Meer resultaten voor auto belasting berekenen

auto belasting berekenen
Wegenbelasting Berekenen tarief 2017.
Heb je een kentekencard waarop alleen de massa rijklaar gewicht staat? Trek daar dan 100kg vanaf voor de berekening. Wil je de wegenbelasting berekenen voor een hybride auto? Trek dan 125kg af van het ledig gewicht dit is een korting die je krijgt vanwege het gewicht van de accu's. Vanaf 2014 zijn alleen oltimers ouder dan 40 jaar altijd wegenbelastingvrij. Voor oldtimers tussen de 26 tot 40 jaar die op benzine rijden geldt een aangepast tarief als er in de wintermaanden niet mee wordt gereden.
kosten invoerrechten
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Vanaf 1 januari 2017 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd op de wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasing. In 2016 zijn een aantal grote wijzigingen doorgevoerd en dit jaar blijft het voornamelijk beperkt. In de meeste gevallen betaalt u minder dan vorig jaar. Lees meer over de wijzigingen op de wegenbelasting in 2017. Zodra u een auto bestelauto bus of ander motorvoertuig aanschaft bent u verplicht om wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasting genoemd te betalen.
decis
Wegenbelasting opvragen via kenteken.
Vraag gratis met een kenteken uw wegenbelasting op.
VPN
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
U heeft een auto op naam staan maar daar wordt weinig tot geen gebruik van gemaakt of besluit u om helemaal niet meer gebruik te maken van het voertuig? Dan kunt u het voertuig schorsen. Schorsen duurt maximaal 1 jaar. Aan schorsen zitten kosten verbonden 1 maand schorsen is kostenloos. Dan is het niet toegestaan om de openbare weg te betreden. Dus ook niet op. Paden Openbare parkeergelegenheid Bermen Zijkanten van wegen. Schorsing kan hier online of via het postkantoor.
Hoeveel wegenbelasting betaal ik?
Belasting personenauto's en motorrijwielen BPM. Voor iedere personenauto motorrijwiel of sinds 1 juli 2005 bestelauto die in Nederland wordt geregistreerd moet je belasting betalen. Deze belasting heet BPM. Meer over BPM vind je op de website van de Belastingdienst. Schadevrije jaren alle info. Ervaringen autoverzekering afsluiten via Independer. Volg ons op Twitter. Laatste nieuws via Google. Independer Snelliuslaan 10 1222 TE Hilversum KvKnr. 34117387 WFT-verg.nr 12012777 BTW nr. NL8085.81.612.B.01 Independer 1999 2017.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Wegenbelasting auto berekenen.
In onze rekenmodule kunt u zien wat u voor een auto moet betalen aan wegenbelasting. Deze belasting kunt u per kwartaal of jaar betalen en de hoogte van het bedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren staan hieronder nader toegelicht. De wet bepaalt dat een motorvoertuig met 3 of meer wielen waarin personen max. 8 personen mee worden vervoerd en niet voldoen aan eisen zoals ze vallen onder een van de andere categorin behoren tot personenautos.

Contacteer ons