Buying a Car

Veel mensen hebben dit probleem – hoe te beslissen wat ze moeten kopen en waar ze het moeten kopen. Daardoor nemen ze veel onnodige risico’s die misschien niet goed blijken te zijn. In Amerika zijn tweedehands auto’s erg zeldzaam. Tenminste, dat denken ze. Maar in werkelijkheid zijn Amerikanen altijd geïnteresseerd in de aankoop van een Amerikaanse auto. Laat uw auto achter bij de garagist en zelfs als het een OK auto is, koopt u een auto van iemand in Amerika met al zijn originele reserve! Maar – er gebeurt zelfs zonder dat.

Als je in een auto rijdt die niet meer in Amerika verkocht wordt, zijn er veel risico’s die dat met zich meebrengt. Het probleem is dat veel mensen niet willen een Amerikaanse auto te kopen, tenzij het een Remedy en zelfs als het Remedy, kun je niet vertrouwen it.Well sinds de Bush-administratie overnam, de Bush-administratie gefactureerd enorme hoeveelheid geld om de auto die het Amerikaanse volk had gereden voor (echt, is niet zo verschrikkelijk). Bijvoorbeeld de Ford regelen en auto korting programma’s zijn een enorm succes en door de bundels, hebben veel mensen in staat geweest om Amerikaanse auto’s te kopen.

Deze programma’s zijn beïnvloed door “Free-Rates” van de overheid bedrijven zoals GM. Door gebruik te maken van de overheidskortingsprogramma’s konden bijvoorbeeld autobedrijven als Ford en Chevrolet mensen auto’s laten kopen. Het enige wat zij vroegen – de Amerikaanse consument – is dat hij/zij al in een Ford of Chevrolet auto reed! En vergoedingen worden betaald wanneer je uiteindelijk besluit je auto in te ruilen of te verkopen… “creëer een zelfbedieningsauto “service center” waar mensen hun budget, hun bron van gas en andere levensstijl kunnen kiezen en dan betalen op een niet-verborgen schoenendoos rekening. Als het budget is uitgegeven, kan het huisrekeningnummer naast iemands portemonnee worden gelegd om te worden terugbetaald zodra de auto is gekeurd en, als hij een werkend kennis heeft gekregen, een werkloosheidsverzekering van $100.

Vandaar dat de zakken van auto’s zijn als de freelancers in de auto-industrie, na de korting programma van de autofabrikant, nu zijn ze hard aan het werk om zaken voort te zetten zo goed als ze kunnen. Een alternatief zou zijn om een gebruikte auto op de markt te kopen, maar net als de freelancers in Amerika kochten zij alleen maar een auto voor mij en kochten daar geld voor.

Maar vandaag zijn de dagen van een “zelfbediening” al lang voorbij. Vooral de nieuwe generatie mensen, die gewend zijn aan een snelle auto, hebben het woord “Self-Service” ook gezien.

Elke auto heeft de optie van “one-stop” en “one-stop” is te lang voor een rijervaring. Tegenwoordig wil een mens meer dan een auto. Mensen willen bijvoorbeeld een camera, een iPod, een mobiele telefoon met een geweldig internetsignaal, mobiele aandelenmarkt, slangtaal, onderstel, enz. – maar, misschien niet alles! En wat is dat wat jij denkt dat de nieuwe generatie nodig heeft? Dus, wees niet opgewonden als een vrouw geïnteresseerd is in het kopen van een auto, als een man geïnteresseerd is in het kopen van een auto of als een vrouw geïnteresseerd is in het kopen van een auto… maar het is iets voor hen… De man is geïnteresseerd in het kopen van een auto voor zijn vrouw, de vrouw is geïnteresseerd in het kopen van auto voor haar man.

Sommige zakelijke leningen bedrijven vereisen om vergezeld te gaan met de details voor het beoogde gebruik van het.. Dit is een andere indirecte baan voor over-wolor vrouwen. En omdat het Hispanic vrouw, doelcliënten wil laten zien zijn / haar rijbewijs of zijn / haar bewijs van pubic onderzoeker. Je hoeft alleen maar enkele duizenden dollars uit te geven en je zult nog steeds geen auto hebben. Nu, ga je echt vandaag nog deze gala-auto kopen! Controleer uw juridische status van het zijn een bestuurder gewoon verwennen glimlachend op zoek fouten en ROS of belde van het bedrijf. Met een gesloten deur, heb je misschien een gemakkelijke “C” geslaagd zonder ooit in-koppelen! En zo gemakkelijk als deze procedure is, zo hoog zijn de prijzen! Behalve de prijs van het goed, is het strenger dan de wet.

Maar het huidige “kip-in-de-achtertuin”-beheer van de fondsen is een bijkomend probleem voor vele Amerikaanse gezinnen zonder auto die een nieuwe of tweedehandse auto willen kopen. In Amerika gaat het op den duur alleen maar om “Goed Genoeg”! Dat het Amerikaanse volk zo denkt, komt niet omdat we lui zijn en het geld nodig hebben dat we tot onze beschikking hebben. Mensen maken geen auto’s die goed genoeg zijn, omdat ze heel hard werken. Iemand wil een auto die goed genoeg is. Goed genoeg… wat is de definitie van “goed genoeg”? En in werkelijkheid, wat is goed genoeg?

“Kwaliteit”?

Wat is kwaliteit?

“Kwaliteit” wordt gedefinieerd als “de mate van bruikbaarheid of tevredenheid; efficiëntie met betrekking tot betrouwbaarheid”.