Hoe leg je paint protection film aan

Je auto wrappen? Je moet je aan deze regels houden | RDW | AutoRAI.nl

Bij het kiezen van een verf kleur wedstrijd, nietarding of levendige kleuren hebben de voorkeur. Wat de voorkeur heeft is een echte match, dat wil zeggen zilver, wit, zwart.

Misschien wel de belangrijkste keuze is het soort materiaal. Het is belangrijker wat wordt gebruikt en hoe de wikkeling wordt toegepast die in de beste blik en de duurzaamheid zal resulteren. Als het vinyl voor uw specifieke model wordt voorgesneden, wordt het automatisch in de juiste kleur gecoat. Daarom is het veel gemakkelijker om te passen. Als auto graphics door de klant zelf worden aangebracht, zal de dealer waarschijnlijk het artwork leveren. Dit is beter als u niet bezorgd over uw eigen douaneartwork bent. Om een auto te evenaren waarvan de verf niet vers is aangebracht, controleer de verschillen in de naden waar de beelden worden toegepast. Als er een scheefstand is, moet deze worden verwijderd. Het is mogelijk dat er montagestrips zijn aangebracht op plaatsen waar de afbeeldingen niet horen te worden gemonteerd.

Kalibreer uw monitor op een helderheid van 50 nits expicity. Het beeld moet helder wit tot neutraal grijs zijn. Er zijn programma’s voor het bekijken van afbeeldingen beschikbaar op het internet. Met deze programma’s kan de klant een beeld vier keer beter zien dan een thermische satellietfoto in één opname.

De beelden moeten bij daglicht worden genomen met een sluitertransparantie van ten minste 85 procent. Nogmaals, neem de beelden indien mogelijk op een glasplaat van dezelfde grootte als het afgewerkte kunstwerk, voordat u de opname maakt. Dit helpt eventuele problemen achteraf te verminderen. De foto’s moeten worden genomen met een digitale camera met een 24-bit camera capaciteit. Dit helpt ervoor te zorgen dat de beelden duidelijker zijn. Nadat u de beelden naar de klant hebt gefaxt, gebruikt u een kopie op originele grootte die op de camera past. Cabriocamera’s moeten worden vermeden voor het nemen van beelden van auto’s wegens de lage lichtopbrengst en het verlies van detail in de beelden.

Leg de kaart op het gedrukte materiaal, verbeter de beelden met kleurversterkers indien één van de beelden er onjuist uitziet, herstel het beeld alvorens af te drukken. De advertenties moeten zo nodig worden vervangen indien een van de kleuren niet correct is.

Problemen bij het bewerken: Sla de beelden niet op als de kop “Proefexemplaar” zegt. Sla de afbeeldingen in plaats daarvan afzonderlijk op en druk ze vervolgens in zwart-wit af.

Kosten: U kunt geld besparen door transparante raamstickers op uw raam aan te brengen. Ze maken reclame aan de buitenkant van uw ramen en besparen u de tijd van teruggebracht glas. Transparante stickers kosten ongeveer $10 per stuk. Zorg ervoor dat de glashandel ze in huis heeft en dat ze niet te verwijderen zijn.

Watermerken: De beste manier om online dieven te vermijden is door watermerken te gebruiken aangezien deze gemakkelijk kunnen worden verwijderd indien gezien.Om uw markeringen aan glas te plakken zorg ervoor dat u een model gebruikt dat gemakkelijk schoon te maken is. Gebruik geen posterboard omdat dit gemakkelijk kan scheuren. Gebruik afplaktape om de belettering af te dekken.

Tips: De dichtheid van de foto’s in de set die u kiest zal bepalen hoe effectief ze zullen worden ontvangen. Als uw afbeelding uitwisbaar is, zorg er dan voor dat de afbeelding scherp en schoon is wanneer u ze afdrukt.

Maak reclame voor uw bedrijf: We raden aan om advertenties op sociale netwerksites te plaatsen, aangezien meer mensen de posting zullen bekijken.

Ga online: Gebruik Google Maps of Mapquest om lokale bedrijven die auto graphics verkopen te vinden en schattingen van de kosten van marktplaats marketing te krijgen.

Kosten: Een enkele foto van elke shoot is over het algemeen rond de $ 5. Natuurlijk zullen uw uiteindelijke kosten afhangen van het aantal auto’s dat u krijgt, de grootte van het bedrijf waarvoor u fotografeert en de Throttle Back vraag van de adverteerder, maar een beginnend cijfer is waarschijnlijk rond de $ 200 en een uiteindelijke kostprijs kan $ 400 zijn. Paint protection film

Als u op zoek bent naar professionele auto graphics, pakken, pakken, logo’s, enz., krijgen een pro om het te doen voor u!